glædelig jul

Kære Alle.

Julen 2020 nærmer sig, endnu et år er ved at rinde ud, og vi i Vi danseglade vil gerne ønske vores medlemmer en rigtig glædelig jul og et godt og forhåbentlig mindre Corona-domineret 2021.

Ingen er vist i tvivl om, at 2020 kommer til at stå i alles erindring, som året hvor pandemien prægede hverdagen såvel som årets festdage.

Vi danseglade, har været nødt til at aflyse alle vores arrangementer efter medio marts, selv vores dejlige jubilæumsfest måtte aflyses.

Nu må vi se fremad og håbe at 2021 bliver året, hvor vi kan komme ud at svinge med benene igen, og hvor vi atter kan nyde det hyggelige samvær, som giver livet fornyet energi, og uden vi skal frygte Corona.

Lad os sammen følge de retningslinjer der gives af politikere og sundhedsvæsen, så vi kan ses i det nye år.

 

Mange venlige hilsener og håb om snarligt gensyn.                    

Bestyrelsen for Vi Danseglade.

v. formand Conny Hansen.

 

 

NYT - NYT - NYT

03-September-2020

Vi er stadig underlagt Corona restriktioner.

Da vi ikke må være over 100 mennesker forsamlet indenfor - betyder det at vi stadig ikke kan mødes, men må opretholde vores pause i foreningen. Da vi ikke ved hvornår disse restriktioner ophæves kan vi ikke på nuværende tidspunkt sige hvornår vi begynder at danse igen - men vi vil holde jer orienteet her på infosiden. Ang. jubilæumsfesten håber vi at corona restriktionerne på det tidspunkt giver os lov til at afholde festen 19. marts 2021

18-April-2020

Ny dato for jubilæumsfesten

Da vi endnu engang må ændre datoen for vores jubilæumsfest - har vi været så heldige at Kim og hallo ikke var optaget den 25. september, og har sagt ja til at spille den aften. Så håber vi bare at de fine tal, som Danmark har opnået mht. corona smitten, bliver ved med at holde, at der ikke kommer yderligere restriktioner og der åbnes op for, at man må samles mere end 10 personer - ellers er vi jo lige vidt. Følg med her på infosiden og hjemmesiden , som er den eneste måde vi kan kommunikere til jer.

01-April-2020

Hilsen fra formanden

Vores formand Conny Hansen har bedt mig sende denne hilsen.
Hun ønsker alle en glædelig påske, og håber alle har det godt, og ikke har været ramt af corona virussen.
Samtidig udtrykker hun ønsket om, at vi alle snart er igennem denne modbydelige tid, og vi igen kan mødes til hyggelige danseaftener.

01-April-2020

NY AFLYSNING - NY AFLYSNING.

danseaftenen den 24. april i Kværndrup forsamlingshus er desværre aflyst.

Da vi ikke ved hvad der sker efter den 13. april, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse denne danseaften, da det vil være for sent at afbestille musiker og forsamlingshus - hvis der ikke bliver åbnes op for at man må samles i større forsamlinger end 10 personer.

Nye tiltag vil blive skrevet her på siden

HOLD JER ORIENTERET HER PÅ SIDEN

15-Marts-2020

NY AFLYSNING

Da vi stadig ser Corona udbrud, og det anbefales at ikke mange mennesker samles på et sted ser vi os nødsaget til at aflyse danseaftenen i Ullerslev fredag den 27. marts. Hvad der videre vil ske -bedes I holde jer orienteret om gennem vores hjemmeside eller denne infoside. Ingen ved hvor længe denne tilstand vil vare, og om der kommer flere aflysninger. Håber vi snart ses igen . Mvh.

10-Marts-2020

JUBILÆUMSFEST 13/3 2020

PGA. Corona-smittet har vi set os nødsaget til at aflyse festen/danseaftenen den 13. marts - vi forsøger at gennemføre festen den 22. maj; hvis corona-smitten er slået så meget ned, så der ikke er smittefare længere. HOLD JER ORIENTERET HER PÅ SIDEN ELLER VORES HJEMMESIDES FORSIDE.

04-Marts-2020

NYT - VIGTIGT NYT - NYT

Da vi har måtte ændre en del i programmet er det VIGTIGT at I får fat i de nye programmer, som ligger ved indgangen. Programmer udleveret før 1. februar GÆLDER ikke mere samtidig med er programmet i medlemskortet også annuleret

03-Februar-2020

PROGRAM 2020

Det er udkommet et nyt program, pr. 1. februar - det du kan se på program2020/hjemmesiden. Det betyder, at alle programmer udleveret før den 31. januar, ikke længere er gyldig, Medlemskortets program passer heller ikke længere.

02-Februar-2020

KONTANTER

Da vi ikke har mulighed for at modtage kreditkort eller Mobile Pay, beder vi vores medlemmer om at have kontanter med.