NYT - NYT - NYT

15-Marts-2020

NY AFLYSNING

Da vi stadig ser Corona udbrud, og det anbefales at ikke mange mennesker samles på et sted ser vi os nødsaget til at aflyse danseaftenen i Ullerslev fredag den 27. marts. Hvad der videre vil ske -bedes I holde jer orienteret om gennem vores hjemmeside eller denne infoside. Ingen ved hvor længe denne tilstand vil vare, og om der kommer flere aflysninger. Håber vi snart ses igen . Mvh.

10-Marts-2020

JUBILÆUMSFEST 13/3 2020

PGA. Corona-smittet har vi set os nødsaget til at aflyse festen/danseaftenen den 13. marts - vi forsøger at gennemføre festen den 22. maj; hvis corona-smitten er slået så meget ned, så der ikke er smittefare længere. HOLD JER ORIENTERET HER PÅ SIDEN ELLER VORES HJEMMESIDES FORSIDE.

04-Marts-2020

NYT - VIGTIGT NYT - NYT

Da vi har måtte ændre en del i programmet er det VIGTIGT at I får fat i de nye programmer, som ligger ved indgangen. Programmer udleveret før 1. februar GÆLDER ikke mere samtidig med er programmet i medlemskortet også annuleret

03-Februar-2020

PROGRAM 2020

Det er udkommet et nyt program, pr. 1. februar - det du kan se på program2020/hjemmesiden. Det betyder, at alle programmer udleveret før den 31. januar, ikke længere er gyldig, Medlemskortets program passer heller ikke længere.

02-Februar-2020

KONTANTER

Da vi ikke har mulighed for at modtage kreditkort eller Mobile Pay, beder vi vores medlemmer om at have kontanter med.